top of page
Image by uriel
Image by Patrick Perkins

De vergadering van 1 juni bijwonen?

Op donderdag 1 juni om 19.30 houden we onze laatste vergadering van het schooljaar. We maken er alvast volop plannen voor het volgende eetfestijn in oktober, zodat we na de grote vakantie meteen uit de startblokken kunnen schieten.

Zin om aan een vergadering deel te nemen? Je bent als ouder zeker welkom op donderdag 1 juni op school. Geef ons gerust een seintje via oudercomitecoester@gmail.com.

Tot dan?

kalender

Kalender oudercomité Coester '22-'23

Image by D. Jameson RAGE

Meeting Coester

Di. 20 september, 19.30

We knopen weer aan na de vakantie en maken de laatste afspraken voor het eetfestijn van 15 oktober. Nieuwe geïnteresseerde ouders zeker welkom! 
Mee vergaderen? >

Ouderraad.jpg

Italiaanse avond

15 oktober '22

'Ristorante La Vinderia' komt terug! Samen vieren bij een pizza- en pastabuffet, salad bar, dessert ... met kinderanimatie en springkasteel.
Je kqn hier inschrijven

pexels-klaus-nielsen-6287575_edited.jpg

Meeting Coester

Do. 8 december, 19.30

We evalueren het eetfestijn, maken de laatste afspraken voor onze voorjaarsactie en voor de pannenkoekenbak voor Lichtmis 
Mee vergaderen? >

Image by Ferenc Horvath

Mmmm ...

Do 2 februari '22

Met Lichtmis trakteren we naar jaarlijkse traditie de kinderen (en het schoolpersoneel) op lekkere  pannenkoeken met suiker.
 

Image by Matthias Reumann
Image by D. Jameson RAGE

Voorjaarsactie

Maart '23

In maart verkopen we samen met de school groentepakketten en lekkere chocolade. De opbrengst gaat naar de inrichting van de speelplaats. 
Bestellen kan tot 15 maart

Image by Daiga Ellaby

Meeting Coester

Do. 20 april '23, 19.30

Bij een hapje en drankje evalueren we de afgelopen actie. We overleggen met de school in welke projecten we de opbrengst kunnen investeren ... 
Mee vergaderen? >

Image by Ben Griffiths

Meeting Coester

Do. 1 juni '23, 19.30

Tijdens de laatste meeting beslissen we definitief waarin we de opbrengst investeren en maken we plannen voor volgend schooljaar... 
Mee vergaderen? >

Image by Patrick Perkins

Sponsoring afzwaaiers

Juni '22

Met de opbrengst van onze activiteiten sponsoren we een leuke afscheidsattentie voor de 'afzwaaiers', leerlingen die De Vinderij verlaten.

PROFICIAT! (1).gif
Image by Chinh Le Duc

HALLO!

Is er een vraag die je als ouder bezighoudt?

We wisselen graag van gedachten met jou.

Lid worden van oudercomité Coester?

Alle ouders, pleegouders of voogden van kinderen uit De Vinderij zijn welkom!

Graag eerst eens een vergadering bijwonen?

Dat kan! Je beslist nadien of je lid wordt en hoe ver je engagement gaat. 

Kan je ons helpen?

Een helpende hand bieden, sponsoren, wedstrijdprijzen aanleveren ... stel gerust voor.

 

Tot binnenkort!

  • Facebook
speelplaats_edited.jpg

Over ons ...

Oudercomité Coester is een groep gemotiveerde ouders die zich inzet voor de leerlingen en de school. We willen een klankbord zijn voor alle ouders met kinderen in De Vinderij en hen vertegenwoordigen bij de schooldirectie, leerkrachten en inrichtende macht. We werken aan een vlotte samenwerking tussen ouders en school. 

Een paar avonden per jaar komen we samen op school. Jaarlijks organiseren we enkele evenementen en leuke activiteiten voor de kinderen, ouders, broers en zussen, ruimere familie en sympathisanten.

De opbrengst van onze activiteiten? Die investeren we in extra's voor de kinderen: een uitstap of animatie, meer groen op de speelplaats, fruit op woensdag, nieuwe fietshelmen ... Meer weten over Coester?

Wij 'coesteren' onze parels

De naam 'Coester'? Die kozen we omdat de vier afdelingen van De Vinderij door de school werden benoemd als parels: de gele, blauwe, rode en groene parel. De link tussen parel en oester, de schelp die parels beschermt (of koestert), is dan logisch. Als oudercomité 'coesteren' we onze parels van kinderen.

CONTACT

Bedankt voor je bericht. -  Oudercomité Coester

bottom of page