Kalender oudercomité Coester '21-'22

Mmmm ...

Vrijdag 5 februari '21

Met Lichtmis trakteerden we de kinderen op coronaproof pannenkoeken. Voor één keertje kochten we ze aan en lieten we ze verpakt leveren i.p.v. zelf te bakken. 

Groentenpakket

18 en 19 maart '21

Bedankt! Jullie kochten maar liefst 600 groentenpakketten t.v.v de school. Maak thuis verse soep, waterzooi, vol-au-vent ... 

Inspiratie voor recepten>

Sponsoring afzwaaiers

Juni '21

Met de opbrengst van onze activiteiten sponsoren we een leuke afscheidsattentie voor de 'afzwaaiers', leerlingen die De Vinderij verlaten.

PROFICIAT! (1).gif

Vergadering Coester

Do. 23 september '21, 19.30

Onze kick-off meeting voor schooljaar '21-'22, om 19.30 in een goed verluchte open ruimte, om de komende acties te plannen.

Mee vergaderen? >

Najaarsactie

Oktober '21

Na het succes van onze groentenpakketten, bekijken we of we in het najaar een soortgelijke actie kunnen organiseren. Wat het precies wordt? Stay tuned ...

Meeting Coester

Do. 25 november '21, 19.30

We evalueren onze najaarsactie en schieten volop in gang met de voorbereidingen van onze acties in februari. 

Mee vergaderen? >

Meeting Coester

Do. 20 januari '22, 19.30

We klinken op het nieuwe jaar, maken de laatste afspraken voor het eetfestijn en voor de pannenkoekenbak voor Lichtmis 

Mee vergaderen? >

Mmmm ...

Do 3 februari '22

Met Lichtmis trakteren we de kinderen op pannenkoeken. We hopen van ze deze keer zelf vers (en coronaveilig) te kunnen bakken en uitdelen op school. 

Eetfestijn 

Zaterdag 19 februari '22

We kijken ernaar uit om weer samen op school te kunnen feesten en eten (en we hopen stiekem dat dat zonder social distance en mondmasker zou mogen).

Meeting Coester

Do. 17 maart '22, 19.30

Bij een hapje en drankje evalueren we het afgelopen eetfestijn. We overleggen met de school in welke projecten we de opbrengst kunnen investeren ... Mee vergaderen? >

Meeting Coester

Do. 19 mei '22, 19.30

Tijdens de laatste meeting beslissen we definitief waarin we de opbrengst investeren en maken we plannen voor volgend schooljaar... Mee vergaderen? >

Sponsoring afzwaaiers

Juni '22

Met de opbrengst van onze activiteiten sponsoren we een leuke afscheidsattentie voor de 'afzwaaiers', leerlingen die De Vinderij verlaten.

Ouderraad_edited.jpg

Gezocht

Ouders die een steentje willen bijdragen.

Die mee hun schouders zetten onder de organisatie van activiteiten.

Die een handje toesteken bij het het opzetten van initiatieven voor de kinderen van De Vinderij en/of mee geld daarvoor willen helpen inzamelen.

 

In schooljaar '21-'22 willen we graag weer enkele activiteiten en (als het kan en mag) liefst een groot schoolfeest organiseren.

En daarbij is jouw hulp welkom!  

Meer weten? Interesse?

Geef ons een seintje!

Image by Duo1ze
Image by Aniket Bhattacharya

Volg ons op facebook

 

winterse Warme wandeling

 

Onze jaarlijkse wandeltocht kon in schooljaar '20 - '21 niet doorgaan, maar jullie stuurden ons wel jullie eigen winterse wandeltips ... 

Hier gingen jullie wandelen >

bedankt!

Jullie bestelden in maart '21 maar liefst 600 groentenpakketten. De opbrengst van de verkoop wordt geïnvesteerd in leuke extra's voor de kinderen van De Vinderij. Lekker, lokaal en met een warm hart dus!

Download onze receptenfiches

Laat het smaken!

BuBao De Vinderij en Oudercomité Coester  

 
speelplaats_edited.jpg

Over ons ...

Oudercomité Coester is een groep gemotiveerde ouders die zich inzet voor de leerlingen en de school. We willen een klankbord zijn voor alle ouders met kinderen in De Vinderij en hen vertegenwoordigen bij de schooldirectie, leerkrachten en inrichtende macht. We werken aan een vlotte samenwerking tussen ouders en school. 

Een paar avonden per jaar komen we samen op school. Jaarlijks organiseren we enkele evenementen en leuke activiteiten voor de kinderen, ouders, broers en zussen, ruimere familie en sympathisanten.

De opbrengst van onze activiteiten? Die investeren we in extra's voor de kinderen: een uitstap of animatie, meer groen op de speelplaats, fruit op woensdag, nieuwe fietshelmen ... Meer weten over Coester?

Wij 'coesteren' onze parels

De naam 'Coester'? Die kozen we omdat de vier afdelingen van De Vinderij door de school werden benoemd als parels: de gele, blauwe, rode en groene parel. De link tussen parel en oester, de schelp die parels beschermt (of koestert), is dan logisch. Als oudercomité 'coesteren' we onze parels van kinderen.

 
 

HALLO!

Is er een vraag die je als ouder bezighoudt?

We wisselen graag van gedachten met jou.

Lid worden van Oudercomité Coester?

Alle ouders, pleegouders of voogden van kinderen uit De Vinderij zijn welkom!

Graag eerst eens een vergadering bijwonen?

Dat kan! Je beslist nadien of je lid wordt en hoe ver je engagement gaat. 

Kan je ons helpen?

Een helpende hand bieden, sponsoren, wedstrijdprijzen aanleveren ... stel gerust voor.

Tot binnenkort!

  • Facebook

CONTACT

Bedankt voor je bericht. -  Oudercomité Coester