Take-away eetfestijn

Take-away eetfestijn
19 februari 2022
t.v.v. De Vinderij

Bestellen: online, tot en met zondag 13 februari 21.00 uur (AFGESLOTEN)

Afhalen: op school, zaterdag 19 februari tussen 10.00 en 12.30 uur

Haal het eetfestijn in huis! Lekker eten zonder zelf lang achter het fornuis te staan? Of oma en opa eens trakteren op een diner bij hen thuis? Onze traiteur zorgt voor verse gerechten: thuis opwarmen en klaar. Een goed glas wijn en een dessert maken het helemaal af.

Verse gerechten (€ 12) 

 • hespenrolletjes met gepofte aardappelen

 • vol-au-vent met gepofte aardappelen

 • huisgemaakte lasagne

 • vegetarische lasagne met aubergine

 • macaroni

 

Kinderporties (€ 8) 

 • kids lasagne

 • kids macaroni

 • kids vegetarische lasagne

Dessert (€ 3)

 • tiramisu met speculoos

 • chocomousse

 • rijstpap

 

Wijn (€ 10/fles)

 • Sauvignon blanc

 • Merlot rouge

Je kunt elk gerecht apart bestellen. De opbrengst komt ten goede aan de kinderen van De Vinderij.

De verse maaltijden zijn in de koelkast houdbaar tot maandag 21 februari, of langer als je ze meteen invriest. De desserts zijn minstens een week houdbaar (zie de datum op de verpakking).

Omdat we ervoor willen zorgen dat je alles vers, intact en koel meekrijgt, werken we enkel met afhaling op zaterdagvoormiddag 19 februari. Onze take-away stand vind je aan de hoofdingang van de school. We kunnen geen bestellingen meegeven op vrijdagavond of met de bus.

Voor deze actie werken we samen met gerechten en producten van traiteur Kok en Kokette uit Waasmunster, Het Wijnhuis uit Sint-Niklaas en Mili Hoevezuivel uit Lokeren.

 

Kalender oudercomité Coester '21-'22

Image by D. Jameson RAGE

Take-away eetfestijn

Zaterdag 19 februari '22

Een 'live' eetfestijn is nog niet mogelijk, maar je kan het eetfestijn in huis halen. Verse gerechten van onze traiteur, dessert en een goede fles wijn ... Bestellingen afgesloten

Take-away eetfestijn

Meeting Coester

Do. 17 maart '22, 19.30

Bij een hapje en drankje evalueren we de afgelopen actviteiten. We overleggen met de school in welke projecten we de opbrengst kunnen investeren ... Mee vergaderen? >

Vergadering 17 maart

Meeting Coester

Do. 19 mei '22, 19.30

Tijdens de laatste meeting beslissen we definitief waarin we de opbrengst investeren en maken we plannen voor volgend schooljaar... Mee vergaderen? >

Vergadering 19 mei

Sponsoring afzwaaiers

Juni '22

Met de opbrengst van onze activiteiten sponsoren we een leuke afscheidsattentie voor de 'afzwaaiers', leerlingen die De Vinderij verlaten.

PROFICIAT! (1).gif
 
Image by Chinh Le Duc

HALLO!

Is er een vraag die je als ouder bezighoudt?

We wisselen graag van gedachten met jou.

Lid worden van oudercomité Coester?

Alle ouders, pleegouders of voogden van kinderen uit De Vinderij zijn welkom!

Graag eerst eens een vergadering bijwonen?

Dat kan! Je beslist nadien of je lid wordt en hoe ver je engagement gaat. 

Kan je ons helpen?

Een helpende hand bieden, sponsoren, wedstrijdprijzen aanleveren ... stel gerust voor.

 

Tot binnenkort!

 • Facebook
 
speelplaats_edited.jpg

Over ons ...

Oudercomité Coester is een groep gemotiveerde ouders die zich inzet voor de leerlingen en de school. We willen een klankbord zijn voor alle ouders met kinderen in De Vinderij en hen vertegenwoordigen bij de schooldirectie, leerkrachten en inrichtende macht. We werken aan een vlotte samenwerking tussen ouders en school. 

Een paar avonden per jaar komen we samen op school. Jaarlijks organiseren we enkele evenementen en leuke activiteiten voor de kinderen, ouders, broers en zussen, ruimere familie en sympathisanten.

De opbrengst van onze activiteiten? Die investeren we in extra's voor de kinderen: een uitstap of animatie, meer groen op de speelplaats, fruit op woensdag, nieuwe fietshelmen ... Meer weten over Coester?

Wij 'coesteren' onze parels

De naam 'Coester'? Die kozen we omdat de vier afdelingen van De Vinderij door de school werden benoemd als parels: de gele, blauwe, rode en groene parel. De link tussen parel en oester, de schelp die parels beschermt (of koestert), is dan logisch. Als oudercomité 'coesteren' we onze parels van kinderen.

 

CONTACT

Bedankt voor je bericht. -  Oudercomité Coester